Brug for hjælp til dit Joomla CMS system?

Brug for hjælp til dit Joomla CMS system?

Er din hjemmeside styret af Joomla og har du brug for hjælp? Så vil jeg gerne slå et slag for Joomlakonsulenten. De hjælper med at finde løsninger til alle de Joomla problemer man måtte have og de er super dygtige. Det der er rigtig smart ved Joomlakonsulenten er at man kan få hjælp til problemer man har nu og her, og man kan få support i længere perioder til sin hjemmeside. Man er altså ikke bundet til at man skal abonnere og betale i dyre domme for at have dem on-call som mange andre IT firmaer. Man kan få hjælp lige når man behøver det og kun betale for den service man får.

Hvilke problemer kan de hjælpe med?

Måske din hjemmeside skal launches og du har nogle akutte problemer der skal løses?

Måske du gerne vil udvide på din Joomla hjemmeside og har brug for en der kan hjælpe med det?

Måske du bare godt kunne tænke dig at få support når der opstår problemer med hjemmesiden?

Alt dette kan Joomlakonsulenten klare for dig, og de er virkelig eksperter på området. De giver faktisk også undervisning i Joomla løsningen så man selv kan blive bedre til at løse problemer og få det meste ud af Joomla løsningen hvis det er det man har lyst til.

Kort sagt, så er Joomlakonsulenten din problemknuser, din supportgruppe, din professor i Joomla og din programmør, alt sammen i en løsning som du selv bestemmer over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *