Gode udsigter

Hvis du er på udkig efter et fredeligt sted med en vidunderlig udsigt over vandet, kan du overveje at besøge disse top ferieområder.

I Caribien kan du opleve fantastiske hvide sandstrande og krystalblåt vand på Aruba eller på de fransk-vestindiske øer Martinique og Guadeloupe. De amerikanske Jomfruøer byder også på gode muligheder for at nyde skønheden i det tropiske vand. Alle disse øer byder på en række feriesteder med en fantastisk udsigt, enten direkte på stranden eller på bakkeskråninger med udsigt over det funklende hav.

På Stillehavskysten har steder som Los Cabos og Puerto Vallarta i Mexico mange luksuriøse feriesteder, der ligger lige ved stranden og tilbyder en betagende udsigt over havet. Costa Rica er et andet godt sted at finde feriesteder med fremragende udsigt over havet, som f.eks. i Guanacaste og Manuel Antonio.

Tættere på hjemmet kan du nyde en fantastisk udsigt over vandet på nogle af de smukkeste strande på Hawaii. Nogle af de bedste strandresorts ligger på Oahu og Maui, hvor kan du se surferne ride på de store bølger og nyde den utroligt smukke hawaiianske solnedgang.