Golfophold på Hotel OPUS

En skøn oplevelse at være på Golfophold på Hotel OPUS – det var en gave jeg fik i fødselsdags gave af mine børn, og det var virkelig en af de bedre gaver jeg har fået. Ikke bare kunne vi nyde det at spille golf på nogle dejlige smukke baner, der var omgivet af skov og fjord – få nogle timer til at gå med motion og frisk luft. Vi fik det dejligste værelse, hvor vi lige indrettede os inden vi gik på Golfbanen. Bagefter havde vi lige nogle timer i relax området, inden vi skulle ned og have en lækker 3 retters menu. Det var virkelig en gourmet oplevelse, den mad vi fik serveret, og der var bestemt ikke noget at klage over på deres service. Vi blev virkelig opvartet både for og bag, og havde en fornemmelse af at være meget betydningsfulde for dem.

Golfophold i særklasse

Jeg ved godt at der er mange der spiller golf, og en del af dem også får et Golfophold som jeg gjorde – men jeg kan kun sige, at det hotel ophold vi havde, virkelig var en ekstra ordinær oplevelse, en virkelig forkælelse, som jeg da gerne undte andre også at opleve. Jeg kan kun sige, det var ikke sidste gang vi skulle på Golfophold på Hotel OPUS. Næste gang jeg / vi skal afsted, tager vi 2 nætters ophold, så får vi lidt mere ud af det hele, og mere tid til at spille Golf på deres dejlige smukke bane og mere ro til fordybelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *