Hvad er kvælstofgødning?

 

Min have ser ikke sønderligt godt ud, jeg er ikke have menneske, men kan nu godt alligevel lide når min græsplæne ikke er fyldt med gule mælkebøtter og tidsler og hvad der nu ellers kan fide på at gro i min græsplæne. Min nabo har foreslået kvælstofgødning, så skulle jeg kunne undgå diverse uønskede gevækster i min græsplæne, og lige hvordan det virker ved jeg ikke. Ja, jeg ved egentlig slet ikke hvad det er. Hvorfor skulle jeg også lige købe et hus med en rigtig stor græsplæne. Jeg hader det, når den ser sådan ud, og jeg ikke kan få bugt med det uden alt mærkeligt der skal købes og puttes på. Græs er vel græs, med eller uden kvælstofgødning.

Sidste gang jeg havde en have med græsplæne, tog jeg alle mælkebøtterne op med håndkraft, kors hvor fik jeg mange vabler, men det virkede, og der havde jeg da kun en skruetrækker til hjælp, så jeg fik hele roden med op. Min søn brugte noget der hed en mælkebøtte optrækker – ja, så var skruetrækkeren nu nemmere. Det værste var, at vi troede at, hvis vi tog roden med op, så kom der ikke nye mælkebøtter, men vi tog grueligt fejl, de kom igen, bare et andet sted, og til sidst var græs plænen fyldt med bare pletter. Jeg tror jeg laver det hele om til en have med de der små sorte sten, som jeg ikke kan huske hvad hedder, og så bruger jeg nogle urtepotter med planter som pynt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *