Kitchenbutler for køkkeninteresserede

Jeg kan varmt anbefale kitchenbutler.dk hvis man går og drømmer om et nyt køkken eller bare er køkkeninteresseret – jeg selv har haft den dejligste oplevelse med dem, og uden dem, havde jeg nok ikke fået mit nye køkken. Jeg anede ikke hvad det ville koste mig at skifte mit gamle køkken ud med et nyt – så det var min første udfordring. En god ven anbefalede mig at gå ind og kigge på kitchenbutler.dk, for at se om det var noget for mig. Så her fandt jeg så ud af at jeg kunne få mit køkken finansieret via dem, og det gjorde min beslutning noget hurtigere – jeg kunne se på hjemmesiden, hvordan jeg skulle gå mit projekt til værks med 6 simple trin – hvilken køkkenform havde jeg, og hvor mange køkkenskabe ville jeg have og kunne der være.

Kitchenbutler økonomi og projekt

Nu er jeg ikke lige den store håndværker, så havde lidt svært ved at finde ud af hvor mange skabselementer der kunne være, men så hjalp Kitchenbutler mig på vej, ved at komme ud og måle op for mig. Så skulle jeg vælge hvordan skabslågerne skulle se ud og hvilken bordplade jeg ville have. Ja, og så kom der selvfølgelige også lige hvidevarerne og køkkenvasken. Men alene det at der var nogen jeg hele tiden kunne spørge til råds, gjorde at jeg følte mig i trygge hænder, og jeg var sikker på at jeg fik det jeg ønskede mig, og ja det gjorde jeg, og en super kundeservice hele vejen igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *