Ny ledelsesstil? Se mere her

Ens ledelsesstil er ikke noget, som behøver at være statisk. Det er sagtens noget man kan udvikle på, og det er nok også sådan man forbliver en god leder. Resultater snakker for sig selv, men det gør jo ikke noget med en stab som siger det samme. Som leder har man som opgave og lede flokken, og det kan man gøre gennem karisma, konkrete planer og strategier, kommunikation og så videre.

Er man grøn i området, og har man brug for at få suget noget viden til sig, kan man også lær mere om ledelsesstile på et kursus eventuelt. Der skulle i hvert fald gerne være et hold eller to som man kan melde sig ind på, for at lære mere omkring hvad der bevæger sig på det område i dag. Det er ikke noget, som man skal være bange for at prøve grænser af med, og hvis man får nogle gode resultater, kan man også gøre sig et par forsøg på ens arbejdsplads.

Lær omkring en hurtigt skiftende miljøramme

Nogle gange bliver man stillet overfor nogle konflikter eller problemer, som man skal være hurtig på fødderne for at kunne løse bedst muligt. Nogle gange er det svært, og få på plads, men hvis man ellers er godt trænet og har gjort sig nogle erfaringer, burde man også kunne styre skibet i den rigtige retning. Det er alt andet lige mange forskellige opgaver man bliver stillet, når det er man tager udgangspunkt i det som en leder bliver stillet for i dag.

Der er meget mere og komme efter som leder i dag, og det er alt andet lige også bare et spørgsmål om, hvor meget det er man vælger og lære sig selv og hvor man sætter sig selv nogle begrænsinger. For jo mere man ved om faget, jo flere refleksioner over ens egen stil kan man gøre sig. hvad for en type leder ønsker du at blive? Find eventuelt ud af det ved at deltage i kursuser, hvor man kan dykke dybere ned i emnet og få et konkret overblik over det.