Resultatorienteret coaching

Skab forandring i dit liv

Er du gået død i hverdagens rutiner, og ønsker du, at der skal ske noget nyt i dit liv? For mange kan hverdagen hurtigt blive forhastet, men vi skal ikke glemme os selv i processen. Få en coach med på holdet, og se forandringerne ske.

Lad en coach give dig det sidste skub

Det kan være svært at vide, hvordan man skal komme i gang med at omlægge sit liv. Men hvad kan man gøre for at ændre på det? En coach kan med sin høje faglighed guide dig og hjælpe dig over målstregen. Du får redskaber, der kan tilpasses din hverdag og de udfordringer, du står med. En coach er uddannet til at skræddersy individuelle planer, så du ved, hvad du kan gøre derhjemme, i fritiden og på arbejdspladsen.

Få hjælp til en livsstilsændring

Torben Bremann har med 35 års erfaring inden for coaching stor erfaring med livstilsomlægninger. Hos Bremann er det klienten, der er i centrum, og det er dine mål og kompetencer, der bliver taget udgangspunkt i. En livsstilsændring er ikke bare lige til, og derfor er det vigtigt at tage det i det helt rigtige tempo. Du får hjælp til at sætte realistiske mål, så hele forløbet bliver en succesoplevelse.

Hos Bremann er der forskellige pakkemuligheder indeholdende kostplaner og træningsprogrammer, der kan tilpasses det, du har bug for.

Hvis der er behov for det, tilbyder Bremann også coaching og træningssessioner på engelsk.

Personal training and coaching can take place in English.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *