Så skal der købes fræser

Haven skal have den store tur

Det er igen blevet den tid på året hvor haven skal have den store tur. Bedene skal luges, og urtehaven skal fræses. Vi skal derfor igen ud og købe lidt nyt udstyr, for vi har slet ikke have urtehave før, og dermed ingen fræser. Men hvilken model skal vi vælge. Vi er begyndt at lede på internettet, for at finde den model der opfylder vores behov og ønsker. Vi ved at det skal være en walk-behind så vi let kan gå bag den og styre den. De fleste er walk-behind men der findes nogle andre modeller der ikke er lavet på samme måde.

Nu skal vi så bare beslutte hvilken en variant vi skal have, og fra hvilket mærke. En anden ting vi bliver nød til at se på er prisen. Det må nemlig ikke stikke helt af, da vi har mange andre ting der skal købes ind.

Der skal også være plads i budgettet til en ny plæneklipper, og her har vi også besluttet at det skal være en walk-behind model. Dette selvom alle i dag køber robotter til at klare jobbet, så har vi det godt med selv at gøre det. Der er nemlig ikke noget bedre end at se græsset slået på én gang. Det ser bare skide godt ud, og man får en fed følelse når det er klaret. Motion får man jo også, det gør man bestemt ikke når man har en robot til at gøre det hele tiden for en

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *