Salg og køb af hus i Herning

Så fik jeg både solgt og købt nyt hus i Herning. For mig var det vigtigt at mit gamle hus var solgt før jeg turde at købe noget nyt – sådan tror jeg de fleste mennesker har det, for hvem har råd til at sidde med to huslejer på uvis tid – jeg gør ikke. Da jeg havde besluttet mig til at sælge og købe nyt hus, tænkte jeg at det måtte være det nemmeste at have den samme ejendomsmægler til begge dele, og måske kunne jeg på den måde også spare lidt penge. Jeg kontaktede realmaeglerne.dk da de havde mange huse til salg herning, og også et jeg havde forelsket mig i. Jeg tog kontakt til dem, og de var yderst behjælpelige og forstående for mine overvejelser i forhold til det med at sælge før jeg ville købe.

Skal du købe eller sælge

Jeg må sige at det var yderst erfarne og veluddannede medarbejdere der tog sig af både mit hussalg og huskøb. Jeg fik endda lov til at sætte mig på det hus jeg havde forelsket mig i, indtil jeg selv havde solgt. Selvfølgelig kunne jeg ikke få det hvis der var en anden køber inden jeg fik solgt, men jeg ville få tilbuddet først. Heldigvis kom jeg ikke ud i den situation, for mit hus blev solgt inden for rimelig tid, og mit drømmehus var stadig ledigt. Jeg syntes at det var en nem og smerte fri måde at handle huse på, og Realmaeglerne.dk gjorde et godt stykke arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *