Smart home med elektriske gardiner

Så kom den teknologiske verden også inden for mine døre – og her tænker jeg ikke på tv og computere, men på mine nye elektriske gardiner, som jeg kan styre med min fjernbetjening og telefon – det er godt nok den nye fagre verden, og det var da også lige noget jeg skulle lære, inden jeg kunne bruge det helt optimalt, men det kom ret hurtigt. Poweredblinds.dk hed det sted, hvor vi fandt vores nye smarte gardiner, og fra at have set det på tv og til det var i mit eget hjem, er der jo en kæmpe forskel. Nu har jeg et smart hjem, et hjem med elektriske gardiner, og med de store vindues partier vi har, er det en enorm lettelse bare at skulle trykke på en knap. På poweredblinds.dk fik vi virkelig et godt indtryk af hvad det ville sige at få elektriske gardiner og for den sags skyld også elektriske rullegardiner.

Nu tror jeg heller ikke der er mere som vi kan gøre så smarte at vi kan styre det hele med vores telefon, om vi er hjemme eller ej – selv vores alarm kan vi styre når vi er i vores sommerhus eller andre steder – og det kan vi så også nu med vores gardiner – det er jo dejligt, at skinner solen og vi har glemt at trække vores gardiner for eller ned, så kan vi gøre det selvom vi ikke er hjemme, det gør det også lidt mere besværligt for indbrudstyvene at se om der er nogen hjemme eller ej.
Vores elektriske rullegardiner i vores værelser, er så dejlige, jeg elsker at rulle dem bare en lille smule op om morgenen når vækkeuret har ringet, så jeg kan vågne stille og roligt til solens stråler og lidt blid musik, så er min dag startet dejligt, og jeg ved at jeg får en dejlig dag.
Vi har nu også besluttet at vi skal have elektriske gardiner i sommerhuset, så vi kan have to smarte hjem – det betyder jo også at sommerhuset er lidt mere sikret for indbrudstyvene, når de elektriske gardiner kan fjernstyres hjemmefra.