Vinguide hos Mevino

Jeg har haft brugt Mevino og deres vin guide rigtig mange gange – og for mig har det været en stor hjælp til at begynde med, og indtil jeg fandt mine favoritter. Det er min oplevelse at de vine jeg har haft købt hos Mevino er at høj kvalitet, og jeg ved at de er produceret af dedikerede og passionerede vinbønder i Europa. Et par enkelte gange har jeg haft brug for at tale med nogen fra Mevino for at få oplysninger i forbindelse med en eller anden vin jeg skulle have til at passe med en eller anden menu – og her er jeg altid blevet mødt at en rigtig god kunde service, og de har ramt plet hver gang i forhold til den vin der hørte til menuen. Ud over at jeg er tilfreds med deres høje standard af vine, så er det også til rimelige priser.

Vinguide – hvilken vin?

For mig har det været en lang rejse med at finde ud af diverse vin typer og hvilke distrikter der var bedst i forhold til min smag – jeg har måtte famle mig frem indtil jeg stødte på hjemmesiden Mevino.dk – her fandt jeg så deres vinguide, som så fik mig videre. Nu ved jeg hvilken slags vin jeg kan lide, og hvilken vin der hører til hvilken slags mad – men nu syntes jeg det er blevet lidt af en sport, at finde den rigtige vin til de rigtige priser. Jeg tør også godt eksperimentere lidt, med hjælp fra deres kundeservice og ekspertise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *