Big bags storsække

Jeg gad vide hvorfor at de unge mennesker godt kan lide at sidde i de der big bag store sække, som man kan flade helt ud i, mine unger har dem, og jeg kan næsten ikke komme op igen, når først jeg sidder der. Så det jeg kan konkludere, er at de er smarte, de unge mennesker kan lide dem, og flader ud i dem – så altid en god gave ide til de unge mennesker. Big bag er en smart opfindelse, og den tilpasser sig jo kroppen når man først har sat sig – selv katten har overtaget den om dagen når ungerne er i skole, og den er mega utilfreds, når den bliver viftet væk, når drengene vil sidde der og spille play station. Hvis man ikke lige ved hvad en big bak eller storsække er så kan man se big bags her.

Vi plejer at vaske vores big bags, da de hurtigt kan blive lidt ulækre, med både kat og børn der spiser i dem – derfor har vi også købt noget vaskepulver som samtidig sørger for at den sorte farve ikke forsvinder fra vores big bags. Ja, man skal lige vide, at man faktisk godt kan vaske disse big bags, eller storsække – og at der hører noget specielt vaskemiddel til.

Man får det i en plastik pose, og det pulver der er indeni er hvidt, men når man så blander det op med vand så bliver det sort, og det er den sorte farve, som bliver i storsækken bagefter, så den igen står som ny. Det ser lidt underligt ud, når man blander vandet i pulveret, nogen gange tænker jeg at det godt kunne ligne en eller anden drinks med lakrids smag – men jeg er ikke så sikker på at det smager som jeg forestiller mig det.
Det har været det bedste stykke møbel jeg har haft købt til mine unger, og jeg har sofaen for mig selv, med mindre at katten sniger sig op i forenden. Ikke bare er de praktiske, men de pynter faktisk også i vores stue. Ungernes venner elsker, når de kan få lov til at spille PlayStation i storsækkene.