Industrivask af Plasticpaller

Flere og flere virksomheder går over til at anvende plastik paller, da de dels holder længere, og dels er mere skånsomme for miljøet – plastpaller holder i omkring 15 år mod træpaller i 2-3 år. Nu ved jeg af erfaring, at mange af mine træ paller også blev væk – og at folk brugte dem til brændeovnen – det sker heller ikke længere efter jeg har skiftet over til plast pallerne. Selvfølgelig skal plast pallerne også rengøres af og til, men det udligner ikke den prisforskel der er på de to forskellige slags paller – det er og bliver billigst med plast pallerne. Jeg ved heller ikke med andre, men om nogen så har jeg fået mange splinter i mine hænder af at håndtere træ pallerne. Så endnu en gevinst for os ved udskiftningen til plast paller.

Plastikpaller til vask

Jeg var inde på nordicpalletwash.dk for at se hvad de kunne tilbyde mig, nu jeg havde anskaffet mig disse plastikpalle, og det så meget professionelt ud. Vores plastik paller blev hentet hos os, blev vasket, og så blev de returneret igen – nemt og bekvemt, og stor fokus på øget genbrug og klimaløsning i samme omgang. Jeg ved selvfølgelig ikke lige hvordan de udfører deres arbejde, men jeg ved at mine plastik paller kommer hjem rene og hygiejniske igen – de er som nye, hvordan de så end bærer sig af med det. Jeg har altid været tilfreds med dels både deres kundeservice men også kvaliteten af deres arbejde – og har jeg nogle ønsker, forsøger de at efterleve det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *