Højbede til haven

Jeg ved ikke hvordan andre tænker, men da jeg ville have nogle højbede i min have, havde jeg faktisk kun de her rektangulære højbede i hovedet, jeg vidste slet ikke at der var alle mulige former på dem, før jeg kom ind på lyngeshop.dk – her kunne jeg både få runde, sekskantede, trekantede og ovale – så jeg måtte lige ud i min have for at se hvad der ville se bedst ud, og om jeg ville have alle sammen i samme udformning eller om de skulle være forskellige. Det endte med at jeg tog nogle forskellige, da de skulle stå forskellige steder, og det ikke ville se så godt ud efter min smag med ens højbede alle steder. Men materialet var det samme, så der kom en slags ensformighed ind over højbedene.

Køb højbede

Når jeg siger køb højbed, er det fordi jeg selv havde svært ved at gå rundt med enden i vejret, og rode i jorden, min ryg kunne ikke klare det længere. Jeg fik så det gode råd, at jeg da kunne købe højbede, da de jo kommer lidt op i højden, og så behøver jeg ikke bukke mig så meget, og mere nyde mit havearbejde uden at få ondt. Det var også lige det der skete, og ikke nok med det, så kom mine bed også til at se meget mere præsentable ud, de var afgrænsede og jeg undgik at skulle gå at hakke kanter af. Med tiden tænker jeg da også at købe flere højbede fra lyngeshop.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *