Lej et depotrum i en vis periode

For nogle kan det med lej depotrum være en kort løsning, som man simpelthen er nødt til at benytte sig af, for man har ikke plads derhjemme lige nu, og man vil ikke genere dem, man kender, ved at høre, om man kan have ens ting og sager hos dem.
Det kan være fordi, man har købt noget, som man skal bruge i ens hjem, men man skal først af med noget andet først, før man kan få plads, og der er bare ikke plads til dette bestemte noget andet sted derhjemme imens.
Men det mest almindelige er nok, at der er nogle, der er midt i en flytning, hvor man så er nødt til at finde et sted at opmagasinere ens ting, for man kan ikke flytte ind det nye sted samtidig med, at man forlader det gamle sted.
Det bliver så også en god anledning til at finde ud af, hvad man egentlig vil beholde, og hvad man vil af med, nu man alligevel danner sig et overblik over ens inventar.

Mange vælger at leje et depotrum

Men det måske mest endnu mere almindelige er, når man bare har en masse ting derhjemme, som man ikke skal bruge lige nu, og man ved måske ikke, hvornår det skal være, eller det bare er nogle ting, som man ikke gider bruge, som man gemmer til senere, som en arv eller som nogle dyre sager, som man ikke vil have liggende derhjemme, hvis der skulle være et indbrud.
Her lejer man dette depotrum, så man kan have de ting her, uden man ved, hvornår det ender, og måske holder man endda altid fast i det i ens levetid, fordi der kommer tidspunkter, hvor man henter de her ting, og hvor man skal have andet opbevaret, men man ved, at man aldrig flytter alligevel, så det er rart at have dette depotrum til ens rådighed, for man har ikke et eksternt kælderrum – eller også er det endda også optaget.
Så er det bare med, at andre ved, man også har dette depotrum, hvis man en dag skulle falde død om.